Magunkról

2003-ban kezdtük meg lovas tevékenykedésünket Budakeszin, a Pilisi Parkerdő területén. Célunk, hogy megszerettessük a gyerekekkel a lovakat és a természetet, hogy kiragadjuk őket a mindennapok harsogó zűrzavarából. A zöldben kicsit megpihenhetnek, feltöltődhetnek. Szakképzett pedagógusaink és oktatónk segítségével megtanulnak gondoskodni másokról, tolerálni másokat. Munkánk eredményként a növendékeink egyre önállóbbak, magabiztosabbak lesznek, melynek alapja az alkalmankénti sikerélmény.  Tanítványaink között a nagycsoportos óvodástól a nagypapa korú úrig minden korosztály megtalálható.

Oktatásaink igény esetén, több nyelven (angol, orosz) folynak.

Az elmúlt  évben több száz gyermek vett részt a nyári táborainkon, melyek közül sok visszajáró tanítványunk van.

Oktatóink képzett lovasok és pedagógusok. Terápiás lovaglás céljából, a Pető Intézetből fogadunk sérült gyermekeket a konduktoraikkal, valamint a Budaörsi Sérült Gyermekek Napközis Otthonából hetente járunk lovagoltatni a felnőtteket is. Az ő boldogságuk, örömük hihetetlen mely öröm forrása  a LÓ és az általa nyújtott mozgás lehetősége.

Haladó lovasaink és bértartónk viszonya az évek alatt lovas baráti körré alakult, akik szívesen szerveznek programokat a lovardán kívül is. Az emberi kapcsolatok elmélyüléséhez jó lehetőséget nyújtanak lovas túráink és tereplovaglásaink, melyek alkalmával több órás egymás mellett nyargalásra van a résztvevőknek lehetősége. Kedvenc 2 órás tereplovaglás útvonalunk a Norma fához vezető hegymenet az Anna rét sarkában történő rétesezéssel. Egész napos túránk tekintetében a Garancsi tó a favorit, ahol délidőben meleg ebéddel várnak minket.


2013 szeptemberétől Sport Napközit indítottunk alsó tagozatos gyerekek számára, részletek a sportnapközi fül alatt!

A nagyszülőket is bíztatjuk a lovaglásra, aktív lovasaink között szerepel a 70 év feletti korosztály is. Aki nem szeretne lovagolni, nordic walkingra hívjuk a csodálatos Pilisi Parkerdőben, mely sport az test 96%át mozgatja meg állóképesség és erőfejlesztés szinten.

A saját lóval rendelkezők számára 24 boxos istállóval, 40ha legelővel, mozgalmas klub élettel szolgálhatunk.

Szeretettel várunk köreinkben minden régi és új tanítványt a nagycsoportos ovistól a nagyszülőig.

dsc01336.jpgimg_3150.jpg