Táborok

Legközelebbi táborunk:

október 29-02 időpontban az ŐSZI SZÜNETBEN  lesz:

Napi program:

08:30 találkozó a lovardában, reggeli torna után reggelizünk

09:00 lovak tisztítása, nyergelése

10:00  lovaglás tudás szintenkénti csoportokban

12:30  meleg ebéd

13:30  lovak felkészítése

14:00 délutáni lovaglás

16:15  uzsonna

16:30  indulás haza

Árak: 38.500.-Ft/5 nap, 10.000.-Ft/nap

Testvérkedvezmény 5%, mely egy háztartásban nevelkedő testvérek esetén alkalmazható - unokatestvér, egyéb rokoni szál nem releváns.

A Pilisi Parkerdő területén, immáron 14. éve rendezünk napközis tábort a lovagolni vágyó gyermekeknek. A tábor célja a természet, a lovak, a lovaglás közelebbi megismertetése - haladóknak a további iskolázás, a magasabb szintű lovas tudás átadása.Jelentkezőink között akadnak képzett lovasok, de olyanok is, akik még soha nem ültek lovon. Edzőink és oktatóink színvonalas tevékenységének köszönhetően mindenki számára megfelelő képzést tudunk nyújtani, melyek alkalmával játszva, félelem nélkül sajátítják el a csemeték a lovaglás tudományát. Egy hét alatt a gyerekek szoros kapcsolatot alakíthatnak ki a hátasokkal. Segítenek a tisztításukban, nyergelésükben, etetésükben, megtapasztalják és megértik a felszerelések fontosságát, jelentősségét.  A futószáras és osztály lovagláson kívül a helyes tartás és egyensúly fejlesztés érdekében lovas tornában is kipróbálják magukat a táborozók. A napi 2 lovaglás során eljutunk a futószártól a lovon való ügysségi játékokig, haladók a terep lovaglás és a voltizsálásig. (A  kutatások azt támasztották alá, hogy a 4D-ben végzett mozgás sokat segít a tanulási nehézségekkel kűzdő gyermekek fejlődésében, konkrétan a "disz-ek" lekűzdésében is.) Célunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és játszva, görcsök nélkül, számukra szinte észrevétlenül tudjanak fejlődni, készülni az újabb iskolai megmérettetésekre.

Péntekenként 14 órától bemutatót tartunk a szülőknek és rokonoknak, a gyermekek 5 nap alatt megszerzett tudásáról.

A táborokba jelentkezni az info@mozogjunk.hu e-mail címen lehet, telefonon a  0670/626- 0132 számon várjuk hívásukat. Alsó korhatár nincs, olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik már délután nem igénylik az alvást. A táborban napi 3 étkezés van és korlátlan mennyiségben szénsavmentes ásványvíz, így ételt és italt NEM KELL hozni. A tábor szervezői telefonon elérhetőek, így mobil telefont és egyéb "kütyüt" SEM KELL HOZNI.A lovagláshoz kötelező a kobak viselete. Akinek van, hozza magával, akinek nincs az hozhat kerékpáros sisakot is. Akinek az sincs, a tábor idejére KÖLCSÖNÖZHET a lovas iskolától. A lovagláshoz speciális ruházat nem szükséges, fontos, hogy a láb fedett legyen, ne lógjon ki sehol a bőr. Ha rövid a nadrág, toldjuk meg egy zoknival.

A tábor díjának előlege 10.000.-Ft, mely a kiválasztott turnus előtt 7 nappal átutalással, vagy a lovardában személyesen készpénzben fizethető. A fennmaradó összeg a tábor első napján válik aktuálissá. Aki csak 1-1 napra szeretne bekapcsolódni a lovas táborba, annak 10.000.-Ft-al kell számolnia/nap. Aki lefoglalja az időpontot és mégsem tud eljönni, annak az ősz folyamán a  lehetőséget biztosítunk a pótlásra.

További kérdések estén várjuk hívásukat a

06 70 626 0132 számon.