Bértartás

 

A hely, ahol lónak lenni jó ...

A Pilisi Parkerdő és Budakeszi által körül ölelt 40 hektáros füves legelőkön, természetes közegben töltik napjaikat a lovarda négylábúi. Ezek a körülmények azok, melyek biztosítják az állatok számára a nyugalmat,  így a  lovaink kiegyensúlyozottak,  jól szocializáltak, "istálló gőz mentesek". A lovarda területén 28 db  angol box várja a legelőről megérkező állatokat, akiknek az egészségét  Dr. Drén Csaba felügyeli. 

 

Hogy miért tartsd nálunk
kedvencedet?

40 hA legelőn szabadon legelhetnek, futkározhatnak a lovak. A lovardát könnyen megközelítheted autóval és tömegközlekedéssel is. Közel vagyunk a városhoz, így akár egy hosszabb ebéd időben is kijöhetsz lovagolni. A lovadat angol box várja 24 órás felügyelettel. A szezonban friss fű érkezik a kaszálókról.
A lovardában rendszeres állatorvosi és pata ellenőrzés van. A területen 2 nagy homokos pálya, egy körkarám, 600 méteres vágta pálya a lovad kondi munkájához, valamint egy 1000 m2-es fedett homokos pálya van, az osztály és futószáras edzésekhez. A lovardából induló tereplovaglásokra ingyen becsatlakozhatsz a túravezető mögé.

Bővebb információ
Szegedi Gábor
+36 30 211 7677

_DSC6868.jpg