2019 Táborok

 
tavaszitabor-25.png
 

Program

08:30 találkozó a lovardában, reggeli torna után reggelizünk
09:00 lovak tisztítása, nyergelése
10:00  lovaglás tudás szintenkénti csoportokban
12:30  meleg ebéd
13:30  lovak felkészítése
14:00 délutáni lovaglás
16:15  uzsonna
16:30  indulás haza

Tavaszi Tábor-napok

ÁPRILIS 18. - CSÜTÖRTÖK
ÁPRILIS 19. - PÉNTEK
ÁPRILIS 23. - KEDD

Árak
10.000 FT / nap

Testvérkedvezmény 5%, mely egy háztartásban nevelkedő testvérek esetén alkalmazható - unokatestvér, egyéb rokoni szál nem releváns.

Jelentkezés

1. Jelentkezési lap letöltése az oldalról
2. Jelentkezési lap pontos kiköltése és visszaküldése
3. 10.000.-Ft-os előleg befizetése (utalással vagy készpénzben)

A táborról ...

A Pilisi Parkerdő területén, immáron 14. éve rendezünk napközis tábort a lovagolni vágyó gyermekeknek. A tábor célja a természet, a lovak, a lovaglás közelebbi megismertetése - haladóknak a további iskolázás, a magasabb szintű lovas tudás átadása.Jelentkezőink között akadnak képzett lovasok, de olyanok is, akik még soha nem ültek lovon. Edzőink és oktatóink színvonalas tevékenységének köszönhetően mindenki számára megfelelő képzést tudunk nyújtani, melyek alkalmával játszva, félelem nélkül sajátítják el a csemeték a lovaglás tudományát. Egy hét alatt a gyerekek szoros kapcsolatot alakíthatnak ki a hátasokkal. Segítenek a tisztításukban, nyergelésükben, etetésükben, megtapasztalják és megértik a felszerelések fontosságát, jelentőségét.  A futószáras és osztály lovagláson kívül a helyes tartás és egyensúly fejlesztés érdekében lovas tornában is kipróbálják magukat a táborozók. A napi 2 lovaglás során eljutunk a futószártól a lovon való ügyességi játékokig, haladók a terep lovaglás és a voltizsálásig. (A  kutatások azt támasztották alá, hogy a 4D-ben végzett mozgás sokat segít a tanulási nehézségekkel küzdő gyermekek fejlődésében, konkrétan a "disz-ek" leküzdésében is.) Célunk, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és játszva, görcsök nélkül, számukra szinte észrevétlenül tudjanak fejlődni, készülni az újabb iskolai megmérettetésekre.

Péntekenként 14 órától bemutatót tartunk a szülőknek és rokonoknak, a gyermekek 5 nap alatt megszerzett tudásáról.

A táborokba jelentkezni az info@mozogjunk.hu e-mail címen lehet, telefonon a  +36 70 626 0132 számon várjuk hívásukat. Alsó korhatár nincs, olyan gyerekek jelentkezését várjuk, akik már délután nem igénylik az alvást. A táborban napi 3 étkezés van és korlátlan mennyiségben szénsavmentes ásványvíz, így ételt és italt nem kell hozni. A tábor szervezői telefonon elérhetőek, így mobil telefont és egyéb "kütyüt" sem kell hozni.A lovagláshoz kötelező a kobak viselete. Akinek van, hozza magával, akinek nincs az hozhat kerékpáros sisakot is. Akinek az sincs, a tábor idejére kölcsönözhet a lovas iskolától. A lovagláshoz speciális ruházat nem szükséges, fontos, hogy a láb fedett legyen, ne lógjon ki sehol a bőr. Ha rövid a nadrág, toldjuk meg egy zoknival.

A tábor díjának előlege 10.000.-Ft, mely a kiválasztott turnus előtt 7 nappal átutalással, vagy a lovardában személyesen készpénzben fizethető. A fennmaradó összeg a tábor első napján válik aktuálissá. Aki lefoglalja az időpontot és mégsem tud eljönni, annak az ősz folyamán a  lehetőséget biztosítunk a pótlásra.

Bővebb információ

+36 70 626 0132
info@mozogjunk.hu